Grefarea (aditia) osoasa

Osul maxilar sustine dintele prin radacina sa. In urma pierderii unui dinte sau a mai multor dinti datorate unor traumatisme sau infectii, incepe diminuarea stratului osos, proces denumit os resorbit.
Acest proces de resorbtie progresiva a osului determina dizlocarea radacinei care isi reduce implantarea, dintele devine mobil si se pierde.

De ce se pierde osul?

Organismul uman lucrează pe regula: „ce nu se foloseste, se pierde”. Cand o persoana exercita miscare fizica sustinuta, masa musculara creste.
De indata ce efortul fizic a fost oprit, masa musculara scade, muschii reducandu-si volumul, pana la atrofie in cazul conditiilor care implica repausul total. Organismul isi adaptează volumul la efortul de zi cu zi.

Reface anatomia maxilarului!

Aditia si augmentare osoasa reface pierderea osoasa datorata lipsei grupelor dentare. Acesta conditie conduce la atrofia osului pe intindere mare, lucru care duce pana la modificarea aspectului facial, imbatranire prematura!

Pregatire pentru un implant sanatos!

Procedeul are loc atunci cand anumiti pacienti nu mai au os natural suficient care sa sustina optim implantul dentar. Tehnica evita efectuarea unei operatii suplimentare, cum ar fi cea de recoltare de os din gura pacientului.

Biomateriale: Operatia de aditie si augmentare osoasa este intervenția chirurgicala stomatologica ce are loc asupra osului maxilar resorbit pentru a-i reda volumul cu ajutorul unor materiale substitutive, denumite si biomateriale.

Materiale biocompatibile: La Glamour Dent utilizam doar biomaterialele compatibile din punct de vedere biologic, mecanic si functional cu organismul uman.

Ce folosim? Mai exact materiale de aditie si membrane de regenerare. Pentru a obtine de fiecare data cele mai bune rezultate iar pacientul nostru sa isi recapete increderea in sine!

Dupa extractia dentara, la nivelul alveolar apare, întotdeauna o resorbţie a osului. După o extracţie dentară, în primul an se pierde aproape 25% din volumul iniţial al osului. Doctorul te va examina si va stabili nececsarul de aditie osoasa.

Programeaza o consultatie

Daca ai pierdut un dinte in urma cu mai multi ani.

Ce se intampla?

Osul  are o neîntreruptă resorbtie. La trei ani după extracţie, prezintă o resorbţie de aproape 40%-60%. La cinci ani de la extracţie, daca osul avea o inaltime de 8 mm, el poate ajunge să aibă sub 3 mm.

Programeaza o consultatie

In cazul pierderii unor grupe dentare in urma cu mai multi ani.

Ce se intampla?
Recomandari
Aditia osaoasa orizontala
Aditia osaoasa verticala
Aditiile osoase combinte vertical/orizontal

Daca aveti intrebari, va stam la dispozitie!

Pentru a obtine de fiecare data cele mai bune rezultate, iar pacientul nostru sa isi recapete increderea in sine, va stam la dispozitie pentru a clarifica impreuna detaliile acestei interventiii.

Vorbeste, zambeste normal, cu toata increderea!

Nu te lasam la greu!

Care sunt nevoile tale cele mai urgente? Ne dorim sa prevenim si sa tratam afecțiunile dentare.

Dupa ce afli care sunt problemele tale, iti oferim si calea spre vindecare cu ajutorul planului de tratament GRATUIT.

img
Alte servicii din sfera Chirurgiei Dentare

Stil de viata sanatos - Premisa pentru o igiena dentara buna