Patrascu Diana

Dr. Patrascu Diana
Stomatologie Generala
 • CALIFICARE
  Absoventa a Facultatii de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina si Farmacie "Carol Davila"Bucuresti promotia 2018.
 • CERTIFICARI
  Facultatea de Stomatologie - "Carol Davila" Bucuresti promotia 2018.
 • CURSURI
  In cadrul facultatii a participat la congrese studentesti, cursuri din cadrul CMD Bucuresti, fiind membru activ al acestuia, dar si la diferite workshopuri.

Absoventa a Facultatii de Stomatologie din cadrul Universității de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti promotia 2018.

Si-a inceput activitatea in clinica stomatologica GlamourDent fiind cel mai tanar membru al echipei medicale.

In cadrul facultatii a participat la congrese studentesti ,cursuri din cadrul CMD Bucuresti ,fiind membru activ al acestuia, dar si la diferite workshopuri.

Tratamentele din sfera stomatologiei generale  sunt multiple, plecand de la tratarea cariilor pana la refacerea danturii. Printre cele mai comune interventii se numara:

 • Metodele de preventie (Detartraj cu ultrasunete si Periaj Profesional)
 • Tratamentul complet si complex al cariilor si durerilor dentare

Ai o intrebare personala? Vorbeste cu un doctor

Contacteaza-ne

Clinica stomatologica GlamourDent este dotata cu aparatura de ultimă generație pentru a sustine aceaste proceduri care reprezinta unele dintre cele mai complexe interventii chirurgicale, care sunt efectuate in chirurgia dentara.

Clinica dentară este alcătuită dintr-o echipă de medici experimentati, care asigură un tratament calificat și profesional pentru a rezolva fiecare problema din multiplele specializări stomatologice. Clinica stomatologica este dotata cu aparatura de ultimă generație pentru a sustine aceaste proceduri care reprezinta unele dintre cele mai complexe interventii chirurgicale, care sunt efectuate in chirurgia dentara.

Susținem calitatea si transparența, iar principalul nostru scop este de a furniza servicii la standarde ridicate.