Adina Coca

Adina Coca
Igienist Dentar
 • CALIFICARE
  Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" București - Promotia 1996
 • CERTIFICARI
  Specialist igienist si membru al departamentului de asistenti medicali OAMMR Bucuresti
 • CURSURI
  De-a lungul timpului a participat la numeroase cursuri si training-uri de specialitate si a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestui departament pe care astazi il coordoneaza cu succes si pasiune.

Absolventa a Colegiului Universitar de profilaxie stomatologica a Universitati de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti   promotia 1996. Cu o experienta de peste 23 de ani , este specialist igienist si membru al departamentului de asistenti medicali OAMMR Bucuresti.

De-a lungul timpului a participat la numeroase cursuri si training-uri de specialitate si a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestui departament pe care astazi il coordoneaza cu succes si pasiune.

 • Profilaxia ofera servicii de preventie a aparitiei bolilor dentare prin igienizari periodice, fluorizari, detartraje si educatia privind mentinerea sanatatii orale.
 • Igiena orala este cel mai valoros instrument de profilaxie! Placa dentara, lasata sa se depuna, se va calcifica transformându-se in tartru dentar.
 • Controalele periodice sunt foarte importante pentru o sanatate orala buna.
 • Detartrajul se efectueaza cu ajutorul instrumentelor de mana sau cu aparatura speciala pentru detartrajul sonic sau ultrasonic.
 • Periajul profesional  îndeparteaza placa dentar ce ramane dupa detartraj, precum si diversele pete sau coloratii de pe suprafata danturii.

Ai o intrebare personala? Vorbeste cu un doctor

Contacteaza-ne

Clinica stomatologica este dotata cu aparatura de ultimă generație pentru a sustine aceaste proceduri care reprezinta unele dintre cele mai complexe interventii chirurgicale, care sunt efectuate in chirurgia dentara.

Clinica dentară este alcătuită dintr-o echipă de medici experimentati, care asigură un tratament calificat și profesional pentru a rezolva fiecare problema din multiplele specializări stomatologice. Clinica stomatologica este dotata cu aparatura de ultimă generație pentru a sustine aceaste proceduri care reprezinta unele dintre cele mai complexe interventii chirurgicale, care sunt efectuate in chirurgia dentara.

Susținem calitatea si transparența, iar principalul nostru scop este de a furniza servicii la standarde ridicate.