Ce facem &
Cine suntem

Echipa Glamour Dent a fost infiintata de domnul Dr. Itzhak Eidelman in urma cu mai bine de 10 ani. Experienta și serviciile de top prestate de echipa noastra, a depasit granitele tarii, in momentul de fata avem o multime de clienti inclusiv din afara tarii care ne viziteaza regulat.

Lucram impreuna intr-un cabinet echipat la cele mai inalte standarde, chiar in centrul capitalei. Cabinetul stomatologic GlamourDent este conceput pentru performanta, fiind dotat cu tehnologie de ultima ora in care pacientii de orice varsta sa se poata simti in largul lor.

Oferim serviciile noastre inclusiv clientilor care doresc sa obtina tratament stomatologic la un pret accesibil si sa combine aceasta experienta cu vacantele placute intr-o alta tara.

Turismul medical devine din ce in ce mai popular pentru ca avem o tara frumoasa plina de obiective interesante si in acelasi timp medici de top.

Descopera
GlamourDent

Pacientii care vin la clinica stomatologica GlamourDent beneficiază de experienta si investitiile in echipamente si tehnologii de ultima generatie, in vederea extinderii procedurilor de vindecare.

img

Specialistii GlamouDent

Zambetul, curba care indreapta totul!

Peste 28 ani in chirurgie dentara!

BENEFICIILE COLABORARII CU GLAMOUR DENT

Consultatie initiala

Afla care sunt nevoile tale cele mai urgente, ne dorim sa prevenim si sa tratam afecțiunile dentare.

Plan de tratament

Nu te lasam la greu! Dupa ce afli care sunt problemele tale, iti oferim si calea spre vindecare cu ajutorul planului de tratament.

Sterilizarea Perfecta

Respectam normele U.E. cu privire la sterilizare!

5 ani Garantie

Serviciile vin insotite de o GARANTIE de pana la 5 ani!

office@glamourdent.ro
Pta C.A. Rosetti nr 3 (langa BCR), interfon 2c, sector 2 Bucuresti
0732.733.780
021/252.48.53
De peste 10 ani va oferim serviciile noastre!